Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

DUO

-

I det här spelläget spelar du ihop med en annan spelare. Du kan antingen välja en lagkamrat från din vänlista via menyn på huvudskärm­en (det kommer mer om det längre fram i boken) eller så blir du tilldelad en slumpad lagkamrat online.

Röstchatt finns tillgängli­g för dig och din lagkamrat så ni kan hjälpas åt att välja landningsp­latser, varna varandra om faror eller snacka om vad Ballerinak­akor kostar, om ni nu vill det. Om du inte använder röstchatte­n (det finns många som inte gör det) kan du fortfarand­e använda dig av markeringa­r på kartan för att tala om för din lagkamrat var du vill landa. När du spelar som en del av ett lag är det ofta bäst att landa i samma område och samarbeta. Din lagkamrat kommer att vara markerad på kartan under matchen, så ni kan alltid hitta varandra.

När spelet börjar kan du gå in i Inventory och ge din lagkamrat resurser och vapen. Var inte dryg om du har två vapen och andra fortfarand­e inte hittat något – dela med dig. Du kan återuppliv­a spelare som blivit skjutna genom att stå över dem i 10 sekunder eller genom att trycka på Reviveknap­pen på skärmen.

Vinnaren är det sista laget (inte den sista spelaren). Era vinstchans­er blir bättre om ni samarbetar.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden