Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

BATTLE PASS

-

På huvudmenyn finns det en flik som heter Battle Pass. Det finns två olika typer av Battle Pass: en som är gratis och en som kostar pengar.

Om du spelar med Free Pass (som är markerat med en silverstjä­rna) samlar du bara belöningar efter att du gått upp några nivåer. Om du betalar för ett Battle Pass (markerat i guld) får du en belöning för varje nivå du går upp. Belöningar kan vara en ny outfit, extra V-bucks (se delen om V-bucks senare i det här kapitlet), en cool laddningss­kärm eller något annat slags innehåll.

Du bör dock vara medveten om att ingen av dessa belöningar hjälper dig i spelet, det är bara snyggt. Du kan ha den bästa outfiten eller mer olika kläder än andra spelare, men det finns ingenting som går att betala för i Battle Royale som ger dig bättre vapen eller färdighete­r i arenan.

Under säsong tre (som vi lämnat bakom oss nu) kostade Battle Pass 950 V-bucks och 1 000 V-bucks kostar cirka 90 kronor, så det är upp till dig om de där snygga fallskärma­rna eller andra accessoare­r är värda pengarna. Om du väljer att inte köpa något kommer du inte att straffas när det gäller gameplay.

Hur går du upp i nivå för att samla föremål från ditt Battle Pass? Det kräver att du klarar några utmaningar.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden