Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

Tips på hur du väljer rätt landningss­tälle

-

Om du är nybörjare bör du sikta på lugnare och mer avlägsna delar av kartan. Då är risken mindre att du hamnar i en tidig strid som du troligen kommer att förlora.

Lag bör försöka landa i samma område, för då kan ni hjälpa och återuppliv­a varandra om någon skulle bli skjuten.

Försök att komma ned så snabbt som möjligt. Om du trycker nedåt medan du dyker kan du landa snabbare. Använd inte din fallskärm förrän du verkligen måste.

Det är oftast bäst att inte sväva hela vägen ned till marken. Försök att landa på tak, torn eller till och med träd, speciellt om andra spelare landar i samma område. Detta ger dig en chans att hitta ett vapen medan de fortfarand­e är i luften.

Leta efter vapen eller lysande kistor medan du landar och försök landa bredvid dem. Omkring en tredjedel av spelarna blir dödade under den första minuten för att de inte hittat något vapen att försvara sig med. Var inte en av dem!

Var inte rädd för att ändra dig. Om ett dussintal andra spelare väljer samma landningsp­lats som dig kan du glida över till ett lugnare område. Att landa lite utanför ett ställe eller bege sig någon annanstans till fots är bättre än att åka till ett ställe där alla bra saker redan blivit tagna!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden