Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

FATAL FIELDS

-

Var ligger det?

På kartans södra del, mellan Lucky Landing och Salty Springs.

Vad finns där?

Tugga på ett halmstrå och gör dig redo att mjölka lite kor, för nu är du på landet. Det finns fält, lador och en utmärkt bondgård att utforska. Det stora huset bör vara ditt första mål om du är säker på att ingen har hunnit dit före dig, eftersom det är fyllt med vapen och ammunition i de många rummen. Det är dessutom ett utmärkt gömställe. Se till att utforska loftet, eftersom det finns en kista där uppe någonstans.

Om du inte hinner till det stora huset finns det fortfarand­e massa loot runt ladorna och på fälten. Var bara försiktig när du springer mellan byggnadern­a, eftersom du är utsatt för eventuella snipers och vapen för medelavstå­nd. Fågelskräm­morna kommer inte att rädda dig då!

Bondgården är ett ganska bra ställe att samla resurser på också. Ladorna och fälten är fulla av traktorer som lätt kan krossas för lite metall. I husen finns möbler du snabbt kan krossa för att samla trä. Så det är bara att börja svinga!

Är det ett bra ställe?

Det är inget dåligt ställe att landa på om du hinner först till de bra sakerna i det stora huset, men du blir ganska utsatt om någon annan hinner först. Platsen är ett bättre ställe att landa på om bussens rutt inte går direkt över det.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden