Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

LONELY LODGE

-

Var ligger det?

På kartans västra del, mellan Wailing Woods och Retail Row.

Vad finns där?

Landmärket som verkligen sticker ut här är snipertorn­et, som är en enorm träbyggnad som är perfekt för att speja efter motspelare från. Det är så länge du lyckas ta dig till tornet först alltså, annars är risken stor att du blir måltalvan istället.

Rusa inte upp för tornet för snabbt. De till att plocka upp vapen och ammunition på vägen dit. Det finns ofta kistor ungefär halvvägs upp i tornet. Du kan behöva använda din hacka för att komma till delarna i tornet med kistor, något som kommer locka till sig oönskad uppmärksam­het.

Det finns några små trähus och stugor utspridda över området också. De innehåller inte bara vapen och ammunition, utan de kan även lätt hackas söder för att samla resurser som trä, metall och sten.

Håll även ett öga på husvagnsom­rådet som ligger på vägen mot Retail Row. Det finns mer vapen och ammunition att samla här, och husvagnarn­a och de övriga fordonen kan skrotas till metall.

Är det ett bra ställe?

Det är ett utmärkt val för dem som vill undvika all tidig action, samla sina resurser och smyga in i striderna mot slutet. Det är en ovanligt fridfull landningsp­lats, men se upp fall någon hinner smyga upp i tornet före dig.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden