Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

LUCKY LANDING

-

Var ligger det?

Längst söderut på kartan, alltså längst ned.

Vad finns där?

Lucky Landing är den typen av plats du besöker med familjen på semestern. Det är en orientalis­k pärla med imponerand­e pagoder (sådana där fina flervåning­shus de har i Kina) och vacker natur. Den enda skillnaden är att ditt sällskap är fiender som försöker skjuta dig så fort de får möjlighet.

Dess främsta landmärke är det stora rosa trädet som sticker ut ur en av pagoderna. Toppen av trädet är ett utmärkt ställe att landa på och sparar dig några livsviktig­a sekunder medan dina fiender fortfarand­e svävar i luften. Du kan snabbt hoppa ned i byggnaden och plocka upp ett vapen, medan de andra glider ned till marken med sina fallskärma­r.

Om du hugger ned trädet kommer du också hitta en kista som väntar under det. Du får hoppas att kistan innehåller några godsaker, eftersom det avslöjar var du befinner dig för andra spelare. Det är inte diskret att det stora rosa trädet helt plötsligt är borta.

Om du inte kan nå pagoden vid det rosa trädet finns det massor av andra att välja mellan. Hacka dig genom deras tak för att komma till kistorna de döljer.

Är det ett bra ställe?

Lucky Landing är en av de nyare tillskotte­n på kartan och är ett av de mest populära, trots att den ligger i kartans ytterkant. Detta betyder att du med största sannolikhe­t kommer få sällskap om du väljer att landa här. Som tur är finns det massor av föremål att samla.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden