Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

LOOT LAKE

-

Var ligger det?

Som du kanske hör på namnet ligger Loot Lake vid sjön strax ovanför mitten av kartan. Området består av det stora huset i mitten av sjön samt några andra byggnader runt kanterna.

Vad finns där?

Om du lyckas landa på ön i mitten av sjön och inte har något sällskap kommer du att få en ganska trevlig start. Det finns ofta en kista på husets tak, samt massor av vapen, ammunition och resurser att samla i huset.

Bege dig ned under huset och du kommer att hitta en grotta där det vanligtvis finns fler kistor och föremål att samla. Du kan dessutom krossa alla träföremål i grottan och samla på dig massor av trä.

Den knepiga biten är att försöka lämna ön, speciellt om du fortfarand­e är i cirkeln med massor av spelare runtom dig. Om du vadar genom sjön går det i snigelfart och du blir ett enkelt mål för snipers. Om du hukar dig medan du vadar genom vattnet har du störst chans att överleva. Du kan eventuellt landa vid kanten av sjön och leta igenom några av byggnadern­a där istället. De har mindre föremål, men de innebär också en mindre risk.

Är det ett bra ställe?

Ja, om du antingen lyckas landa på ön i mitten eller överlever all tidig action. Kom bara ihåg att det inte så lätt att lämna ön som det ser ut...

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden