Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

MOISTY MIRE

-

Var ligger det?

Moisty Mire är det stora, mörkgröna området i kartans sydöstra hörn. Undrar du varför det är mörkgrönt? Eftersom det är ett enormt, stinkande träsk.

Vad finns där?

Här finns MASSOR av midjehögt vatten. Det är därför du bör sikta på den stora gråa fängelseby­ggnaden i kanten av Moisty Mire när du landar. Det är ingen dålig idé, så var beredd på att ett dussintal andra spelare tänker samma sak som du.

Var inte rädd för att bli lite blöt. Vid botten av de stora träden i träsket finns det ofta vapen, ammunition och kistor. Vi hade tur och hittade till och med två kistor under samma träd när vi utforskade området. Var dock försiktig när du hugger ned de stora träden för trä. De är stora och tar ett tag att hugga ned och om du låter dem vara kan de ge dig skydd om andra träskplask­are börjar skjuta mot dig.

När du hittat tillräckli­gt med resurser kan du försöka ta dig an spelare som lurar inne i fängelset. Var dock försiktig, för det finns massor av gömställen och ett snipertorn. Det gör dig till en enkel måltavla om du vandrar omkring kaxigt som om du äger stället.

Är det ett bra ställe?

Det här är en favoritpla­ts för många. Du kommer sannolikt inte vara ensam i Moisty Mire, men det finns tillräckli­gt med utrymmet och resurser för några spelare att överleva och gå vidare i matchen. Det är inget dåligt val om du spelar tillsamman­s med ett lag heller.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden