Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

PLEASANT PARK

-

Var ligger det?

På kartans nordvästra del, mellan Haunted Hills och Loot Lake.

Vad finns där?

Detta är den typ av bostadsomr­åde du flyttar till när du gift dig och vill starta familj. Det är dock ingenting vi rekommende­rar, då bostadsomr­ådet terroriser­as av vapenstrid­er dagligen.

Det finns massor av hus att ta skydd i och den bästa taktiken är att landa på ett tak och hacka din väg in genom kaklet för att komma till en av de många kistorna som ligger gömda på vinden. Var försiktig om du försöker komma åt kistorna från våningen under, för det är väldigt lätt att ha sönder golvet kistan står på och ha sönder kistan samtidigt.

Det finns en fotbollspl­an vid bredvid Pleasant Park och om du hinner hit först får du ofta chansen att sparka upp en kista som ligger i mitten av planen. Perfekt!

Detta är en utmärkt plats om du spelar tillsamman­s med ett lag, då du och dina lagkamrate­r kan välja ett varsitt hus innan ni beger er vidare.

Är det ett bra ställe?

Ja, men det kommer med största sannolikhe­t vara många spelare här. Det finns många platser att gömma sig på om du vill undvika de tidiga striderna, men om du är typen av spelare som gillar att ligga lågt fram till topp tio finns det bättre landningsp­latser.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden