Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

TILTED TOWERS

-

Var ligger det?

Nästan i mitten av kartan, precis under Loot Lake. Här får du i alla fall en härlig utsikt, även om du skulle råka bli pepprad i småbitar.

Vad finns där?

Flera enorma höga torn med massor av rum att utforska. Generellt får du bättre föremål och större chans att hitta den bästa utrustning­en ju högre upp du är. Det är praktiskt, eftersom du verkligen inte vill landa på marken här.

Tilted Towers är oerhört populärt och är förmodlige­n platsen där flest spelare landar på hela kartan. Du kommer definitivt inte få samla föremål i lugn och ro här, som du kan göra om du landar längre ut mot kanterna av kartan. Det betyder att du måste hitta ett vapen snabbare än du kan ropa: ”Jag ger mig!”.

Leta efter bensinstat­ionen, som har en dold tunnel. Denna kan innehålla två kistor, men håll koll på vad som händer bakom dig medan du är där inne!

Är det ett bra ställe?

Det är definitivt inte en bra plats för spelare som tycker om att gömma sig, vänta ut de tidiga striderna och ta sig till topp tio utan att behöva skjuta ett enda skott. Om du däremot är duktig på intensiva närstrider är detta stället du bör sikta på.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden