Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

VAPEN

-

Du kanske tror att en typ av M16 Assault Rifle inte skiljer sig särskilt mycket från en annan. Alla skjuter väl snabbt och får fienderna att se ut som ostar med hål i, eller?

I Battle Royale har vapnen olika kvalitet, med en skala som går från vanlig till legendaris­k. De olika kvaliteter­na är färgkodade så här:

Du kan se vilken kvalitet ett vapen har bara genom att kolla på det. Det är omgivet av en färgad glöd när det ligger på marken och färgen kommer dessutom synas i bakgrunden när du har vapnet uppe i din inventory.

Om du använder en grön M16 Assault Rifle och hittar en blå i en kista är det värt att byta ut dem. Ju bättre kvalitet vapnet har, desto stadigare är siktet, desto mer skada gör det och desto snabbare laddar det om.

Alla vapen finns inte tillgängli­ga i alla kvaliteter. M16 Assault Rifle går bara upp till ovanlig, sedan ersätts den med den kraftfulla­re SCAR Assault Rifle, som bara finns i episka och legendaris­ka versioner.

Legendaris­ka vapen är såklart den ovanligast­e sorten i spelet. Om du lyckas få tag på ett sådant är det okej att vara lite kaxig.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden