Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

HÄR HITTAR DU VAPEN

-

Vapen finns utspridda på platser över hela kartan. De kan ligga mitt ute i ingenstans, men du har som regel större chans att hitta vapen i något av de bebyggda områdena som vi gick igenom i förra kapitlet. Det beror på att dessa områden ofta är fulla av byggnader, där vapen och kistor normalt finns gömda.

Kistor är särskilt bra källor till eldkraft. Du har mycket större chans att hitta ett episkt eller legendaris­kt vapen när du öppnar en kista, än att hitta ett som ligger på golvet någonstans. Nackdelen är att det tar tid att både öppna kistor och att plocka upp vapen. Spelare dödas ofta när de samlar föremål från kistor, eftersom de blir distrahera­de av alla godsaker och glömmer bort att hålla utkik efter andra spelare som smyger sig på dem.

Kistor har en gyllene glöd och gör ett plingande ljud. De finns ofta gömda under byggnaders tak, något som betyder att du måste hugga dig genom taket för att nå dem. Om du har sönder golvet som en kista står på kommer kistan också gå sönder, så var försiktig!

En annan bra källa till kraftfulla vapen, fällor och läkningsfö­remål är ballongdro­pp.

Då och då kommer du se luftballon­ger falla ned från himlen. Lådan de släpper ned på marken har några av de bästa vapnen du kan tänka dig. Den dåliga nyheten är att det tar evigheter att öppna dem och varenda spelare inom en radie på 2,5 kilometer kommer ha sina blickar riktade rakt mot dem.

Om någon sniper befinner sig i området kommer de ha sina sikten riktade rakt mot lådan – och du kommer förmodlige­n inte fram till den levande ...

Kontroller­a din omgivning noga innan du dyker ned i en låda. Det är en stor risk, men belöningen är stor!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden