Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

HÄR HITTAR DU AMMUNITION

-

Det är inte brist på bra ställen att hitta ammunition på, men bli inte lat. Fortsätt plocka upp det. Du kanske tycker att du har massor av ammunition när du vandrar omkring i utkanten av kartan när matchen precis har börjat, men du kommer att ångra dig senare under matchen om du plötsligt börjar få slut.

Ammunition ligger oftast bredvid vapen. Ammunition­en som ligger bredvid vapnet passar vanligtvis med vapnet, men så är det inte alltid.

Gröna ammunition­slådor finns oftast på hyllor eller under trappor, och de är bra källor för ammunition. Gyllene kistor innehåller vanligtvis minst en typ av ammunition, som du bara behöver gå över för att samla upp.

Ett av de bästa sätten att samla massor av ammunition på är att sno det från andra spelare! De släpper nämligen allt de plockat upp när de dör, så du kan samla all ammunition som spelaren inte hann använda mot dig ...

Om du börjar få slut på ammunition och har tillräckli­gt med metall kan du göra egna kulor genom att hålla ned omladdning­sknappen. Detta bör dock vara en sista utväg.

Observera att vissa vapen inte kräver ammunition. Du får till exempel obegränsad tillgång till pilar om du plockar upp en Crossbow, så du behöver inte leta efter sådana.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden