Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

DAMAGE TRAP

-

Den enda dödliga fällan i spelet i skrivande stund är dessa dödliga spikar.

De dödliga spikarna aktiveras av rörelser. Om en spelare går över, framför eller under dem skjuts spikarna ut och dödar dem nästan säkert. Den goda nyheten är att spikarna inte kan döda dig eller dina lagkamrate­r, om ni skulle råka vandra över dem.

Ikonen på spikarna får det att verka som de bara går att placera på golv, men de kan placeras på väggar och i tak också. Det är faktiskt bäst att undvika golvet, då spelare brukar inspektera golvet innan de går in i hus, men många glömmer bort tak och väggar.

Nyckeln till att locka in spelare i dina fällor är placeringe­n av dem. Du kan till exempel placera dem i ett litet

rum där du vet att spelare regelbunde­t letar efter kistor eller andra vapen. Placera dem i taket ovanför en kista, så är kanske spelaren så distrahera­d av den glödande skattkista­n att de inte ser fällan som hänger ned över dem från taket innan det är för sent.

Om det inte finns några kistor i närheten att använda som bete, kan du lägga ned lite vapen eller ammunition. Om du får det att se ut som föremål från en dödad spelare ser det inte så misstänksa­mt ut. Girighet kan få offer att vandra rakt in i fällan.

Spikarna kan också placeras defensivt. Om du hör någon som vandrar omkring utanför huset du befinner dig i kan du gömma dig bakom en öppen dörr och placera spikarna bortom synhåll i taket eller på en vägg. Gör lite ljud för att locka in dem i rummet och vänta på att de springer in och fastnar på de vassa spetten!

Om du sitter och spanar på toppen av en byggnad eller ett fort och är orolig för att andra spelare ska smyga fram bakom dig kan du placera spikarna vid ingången så att spelare inte kan ta sig förbi enkelt utan att varna dig. Fällor kan förstöras med vapen, men då hör du dem åtminstone komma!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden