Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

SÅ HITTAR DU RESURSER

-

Du kan göra alla strukturer i Fortnite av dessa tre resurser: trä, sten eller metall. Den goda nyheten är att dessa resurser finns utspridda över hela kartan och du behöver bara samla med med din hacka (eller något annat snyggt verktyg du köpt från Store).

Här kommer några tips på var du hittar de olika materialen:

Trä: Trä är den enklaste resursen att hitta och den snabbaste att bygga med. Den är också den svagaste resursen som går snabbast att förstöra med ett Rapid Machine Gun eller en välriktad raket. Det enklaste sättet att samla trä på är att hugga ned träd, men det finns massor av trä i kartans städer också. Om det är ont om träd kan du hugga möbler, träkistor och trägolv för att samla trä.

Sten: Det är lätt hänt att strunta i högarna av sten, för det kan verka som att det bara är en del av miljön i spelet. Men det är värt att plocka fram hackan och samla lite stenar. I förra kapitlet fick du lära dig om

fördelarna med att landa på tak och hugga dig ned genom tak. Detta är även en bra källa till stenar, eftersom taken är gjorda av sten. Väggar är en annan bra källa till sten.

Metall: Det här är spelets hårdaste material och det du helst vill bygga fort av.

Parkerade bilar, lastbilar och andra fordon är utmärkta källor för metall. Det låter dock väldigt mycket om dig när du slår på dessa, så du kan dra till dig mycket uppmärksam­het. Metalltak och väggar på varuhus och andra byggnader kan också hackas för att samla metall.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden