Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

SMYGA

-

Det finns många fördelar med att undvika de populära områdena, samla på sig vapen och ammunition och gå med i striden i slutet av matchen. Det är inte svårt att ta sig till topp tio utan att skjuta ett enda skott. När du väl börjar slåss kommer du dessutom sannolikt ha full hälsa och fulla sköldar.

Så hur går du tillväga om du vill spela defensivt i dina matcher? Nyckeln är att välja rätt landningsp­lats. Kolla på kartan på bilden. De populära platserna i den här matchen kommer att vara de landningsp­latserna som ligger längs rutten: Fatal Fields, Salty Springs, Dusty Divot och Tomato Town. Det ständigt populära Tilted Towers kommer också vara upptaget, då det inte ligger särskilt långt från rutten.

Om du planerar att smyga genom matchen bör du bege dig mot Wailing Woods, Pleasant Park eller kanske till och med så långt bort som till Snobby Shores. Om du väljer en av dessa destinatio­ner är det förmodlige­n bara du och kanske en eller två till spelare i området. Du kan välja och vraka bland alla vapen, ammunition, fällor och kistor du kan hitta. I värsta fall måste du slåss mot en eller två spelare, men spelare som landar på dessa ställen brukar hellre samla föremål än slåss.

Om du väljer en avlägsen plats bör du hålla koll på kartan när nedräkning­sminuten är över. Om stormcirke­ln ligger på andra sidan kartan måste du skynda dig. Det tar ungefär en minut att springa från stad till stad, ibland längre. Du har bara 6 minuter och 20 sekunder på dig att ta dig till den trygga zonen efter den första minuten passerat.

Tänk på att du inte kan gömma dig hela matchen. Cirkeln kommer att krympa tills det bokstavlig­t talat inte finns några ställen kvar att gömma sig på – och du kan komma att möta någon som är bättre utrustad än du ...

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden