Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

QUEST 2: FIGHT THE STORM

-

Detta är det första uppdraget du får spela med riktiga lagkamrate­r. Det betyder att du antingen kan slappa och låta de andra göra allt hårt jobb, eller så kommer du vara den som ropar åt dina lagkamrate­r hur de borde placera ut fällor ...

Du kommer att behöva följa instruktio­nerna på skärmen som talar om för dig att samla mer Bluglo och interagera med datorn, om dina lagkamrate­r inte hinner för dig då.

Sedan måste du placera Atlas där det visas och börja bygga en defensiv byggnad runt det, för du kommer att få sällskap ganska snart – och det är inte den typen av sällskap som bara vill titta förbi på en fika.

Nu kan en av två saker hända: antingen kommer dina mer erfarna lagkamrate­r att bygga ett fort som skulle klara sig genom världskrig, eller så kommer du och tre andra nybörjare snickra ihop en koja av väggar och dörrar som en femåring skulle kunna springa igenom. Om ditt lag inte visar särskilt stort intresse är det upp till dig att fixa i ordning fortet. Du vill inte att Atlas ska vara oskyddad när fienderna springer mot din dörr.

Se till att din bas har upphöjda delar, så att du kan skjuta fienderna från ovan. Se dessutom till att ha gott om fällor runt ingången, så att fienderna inte kan komma nära.

Du kommer att behöva försvara så länge Atlaslaser­n laddas. Om du och dina lagkamrate­r är utspridda över basens område klarar ni nog av att hålla fienderna borta ganska enkelt. Machine Guns passar bäst för att meja ned vågor av fiender, men håll ett öga på hur mycket ammunition du har kvar.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden