Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

QUEST 3: RIDE THE LIGHTNING

-

Lars är en snubbe med en skåpbil. Det är ingen vanlig skåpbil, utan en skåpbil som måste skyddas till varje pris. Du måste placera den i ett ”van propulsion device” (som är ett avancerat ord för en ballong) för att få den dit Lars vill ha den.

Du startar det här uppdraget genom att hitta Lars, hans skåpbil och ballongen som krävs för att transporte­ra skåpbilen. När du fäst skåpbilen på ballongen behöver du bränsle och två stycken Bluglo. Dessa bör vara ganska lätta att hitta på kartan. Om du samarbetar med dina lagkamrate­r kommer du förmodlige­n inte att behöva hitta mer än en av dessa saker själv.

När du och ditt lag samlat allt och skåpbilen är redo måste du bygga ett fort runt fordonet för att skydda det mot fiender. Se till att skåpbilen är omringad utan luckor i väggarna. Gör dessutom några upphöjda platser, så att du får bra platser att skjuta fiender från.

Om du spelar med lagkamrate­r kommer den första vågen av fiender att vara ganska lätt. Gör eventuella reparation­er av fortet och hitta ytterligar­e två Bluglo för att fylla upp skåpbilen. Detta kommer att sätta igång den andra vågen av attacker, som kommer att vara lite svårare än den första.

Fienderna kommer från alla håll, så se till att ditt lag sprider ut sig och att inte alla fokuserar på samma fiender. Då kommer ni att bli övermannad­e bakifrån.

Uppdraget är slut när ni har besegrat den andra vågen av fiender. Se till att hålla skåpbilens hälsa runt 80 procent genom båda anfallen för att få en bonus.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden