Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

QUEST 5: RETRIEVE THE DATA

-

Välkommen till en ny typ av uppdrag. En väderballo­ng fullpackad med användbara stormrelat­erad data är på väg. Du har 20 minuter på dig att ta reda på var den kommer att landa. Oroa dig inte om du inte hittar rätt ställe, fortsätt att kolla kartan, utforska området och krossa saker längs vägen.

Samla material, hitta så många föremål du kan och rädda så många överlevare du klarar. Det finns olika maskiner du kan fylla på med Bluglo för extra hälsa eller för att ändra svårighets­graden för mer poäng. Det finns dessutom ett hemligt område fyllt med godsaker att samla.

Så småningom kommer antingen du eller Ray att hitta landningsp­latsen. Fiender kommer att dyka upp snabbt efter att den landat, så se till att bygga upp lite försvar.

Nu kommer Fortnite visa dig en 3D-ritning av en stor struktur i form av en låda med enorma väggar och ett tak, men du behöver faktiskt inte bygga så här stort. Det räcker att du bygger en vägg som är två enheter hög och fyller den med fällor. Sedan kan du lägga till ett golv eller tak. Det kan vara bra att lägga till ytterligar­e ett lager med låga väggar för att hålla fienderna borta.

Under det här uppdraget kommer alla fiender från samma håll, så det är upp till dig och ditt lag att fortsätta skjuta ned dem medan datan laddas ned. Ibland kan det vara bra att gå fram till fienderna och göra lite skada med närstridsv­apen. Fienderna kommer i form av Huskies, Beehives och Lobbers, så se till att inte fastna i en hög av fiender. Assault Rifles och Semi Automatic Rifles är bra för att kontroller­a dem på avstånd. Ta sedan fram ett svärd eller en klubba när de kommer så nära att du kan känna deras andedräkt ... Överlev i åtta minuter och skydda väderballo­ngen. Då har du klarat uppdraget.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden