Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

QUEST 8: RESCUE THE SURVIVORS

-

Tidigt i spelet kommer du fatt å uppdraget Gimmie Three, där du måste rädda tre överlevare innan tiden går ut. Rescue the Survivors gör detta till en helt egen typ av uppdrag, som faktiskt är ett av de mer avslappnan­de alternativ­en i spelet.

Du har 20 minuter på dig att hitta överlevare, rädda dem och övertyga dem att följa med dig. Vissa gömmer sig i byggnader, andra flyr för sitt liv från fiender över gatorna och andra kommer att vara fast på toppen av en husbil omgivna av fiender.

Håll utkik efter de blå markörerna som visar överlevare och var snabb när Ray talar om för dig att det finns en människa i fara. Skjut eventuella fiender i närheten och prata med överlevarn­a när situatione­n lugnat sig. Överlevarn­a kommer att hämtas upp av Rays laserstrål­e och du kommer att vara en överlevare närmare ditt mål.

Tricket med dessa uppdrag är att fortsätta leta. Ibland känns det som att du står precis ovanpå den blåa markeringe­n utan att se någon överlevare. Prova att gå upp och ned för trappor, eller till och med upp på hustaken. Kan överlevare­n ha tagit skydd bakom en barrikad? Fortsätt leta.

Ditt lag behöver rädda sex överlevare för att nå målet, men om ni hittar alla kommer ytterligar­e nio att dyka upp. Rädda alla om du kan, så får du lite extra XP och belöningar. När du ändå håller på, kan du göra klart bonusuppdr­agen också. Du kan till exempel få reda på att en drönare, full av dyrbar stormdata, kommer att krascha. Hitta platsen och skydda drönaren medan datan laddas ned, så kommer du att få större belöningar. De små sido- uppdragen är dessutom bra sätt att öva på. Du blir duktig på att bygga upp försvar snabbt, något som du kommer att vara glad för senare. Testa också att använda golv för att göra gångar mellan höga byggnader. Då går det snabbt att ta sig runt i bebyggda områden.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden