Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

QUEST 9: 4 STORM SHIELD DEFENCE

-

Gör dig redo för det svåraste Storm Shield Defence-uppdraget hittills. Den här gången måste du använda Lars förstärkar­teknik för att förstärka stormsköld­en ännu mer. Det gör du genom att aktivera ett förstärkar­torn i den södra delen av din bas. Sedan måste du skydda tornet från vågor av fiender som anfaller. Detta betyder att du har två ställen att skydda: basen och förstärkar­en.

Förstärkar­en kommer att hotas av flest fiender. Samla g mycket ammunition och resurser innan du påbörjar detta uppdrag. Du kommer att behöva allt du kan få tag på.

Du kan sätta upp försvar i området runt förstärkar­en, men glöm inte att kolla till och reparera huvudbasen­s försvar också. Du kommer snart förstå varför. Fiender har ofta en hemsk vana att anfalla din bas bakifrån, så se till att du har massor av barrikader och fällor för att hålla dem borta.

Aktivera förstärkar­en och starta stormsköld­generatorn. Gör dig sedan redo för den första vågen av fiender från söder. Du kommer att möta en ny fiende under det här uppdraget: Smasher. Det är en vandrande stridsvagn som kommer att slå sig fram genom förstärkar­en eller fortet. Kasta allt du har för att döda den här fienden så snabbt som möjligt, och vänd sedan blicken mot resten av fienderna, innan de får en chans att slå sönder din förstärkar­e.

Du får lite andrum efter den första vågen. Förbered dig sedan för ännu en våg, nu från öster. När du besegrat den får du en paus till, innan en ny våg kommer in från väster. För att göra saker och ting lite svårare finns det två stormar i väster: den längre söderut innebär störst risk för accelerato­rn, medan den längst norrut innebär störst risk för din bas. Se till att fienderna inte hinner nå din förstärkar­e, om de kommer från punkten längre söderut. Håll dig i rörelse medan du kämpar och använd tiden mellan vågorna för att göra mer ammunition. Fokusera alltid på att skydda förstärkar­en. Du får börja om från ruta ett om fienderna lyckas förstöra den!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden