Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

WAILING WOODS

-

Var ligger det?

Efter alla städer och snabbmatsr­estaurange­r är det trevligt med en avslappnan­de promenad i skogarna på kartans nordvästra del. Det kan väl inte finnas något otäckt där, eller?

Vad finns där?

Wailing Woods är lite som Lonely Lake – den bästa looten finns på ”ön” i mitten, eller i en öppning bland träden i det här fallet. Om du landar där först får du de bästa vapnen och bra chanser att vinna matchen. Om du landar sist får du hoppas att övriga spelare inte får syn på dig från snipertorn­et i mitten av labyrinten.

Ja, det är en labyrint. Den är ofta full av kistor och vapen, men om du blir upptäckt av någon i snipertorn­et kommer några snyggt trimmade buskar inte att rädda dig från kulorna.

När du tar dig ut ur labyrinten kommer du till skogen och du måste du verkligen skärpa alla sinnnen, för spelare lurar ofta bakom de enorma träden. Träden är såklart utmärkta källor för trä, men om du hugger ned dem talar du i princip om för samtliga spelare i skogen var du är.

Strunta inte i den stora containern på vägen ut ur skogen i riktning på Dusty Depot. Det finns massor av loot där.

Är det ett bra ställe?

Det är en fantastisk plats att börja på – om du lyckas landa på tornet i mitten av gläntan. Allt är dock inte förlorat om du misslyckas med det. Se bara till att hålla en låg profil tills du hittar ett vapen och smit sedan därifrån!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden