Gör det Själv (Sweden)

Smart batteribac­kup till din bil

Med Einhells kombinerad­e powerbank och starthjälp är du säker på att varken bilen eller mobiltelef­onen får slut på ström helt plötsligt.

-

CE-JS 12 STARTHJÄLP TILL DIN BIL

www.einhell.se

Om du någon gång blivit stående med tomt bilbatteri på väg till ett viktigt möte eller en stor fest, så kommer du att uppskatta Einhells CE-JS 12.

Den lilla starthjälp­en är på 11.100 mAh, vilket ger tillräckli­gt med power för att sparka igång en bensinmoto­r på upp till 4,0 liter och en dieselmoto­r på upp till 2,0 liter. Två USD-portar och en massa olika adaptrar gör det möjligt att också ladda t ex din mobil, som skulle kunna laddas ungefär tre gånger med en fulladdad CE-JS 12.

Kablarna för att koppla den till bilbatteri­et har en inbyggd säkring som gör att starthjälp­en inte fungerar om den kopplats fel. På så sätt kan du vara säker på att du inte kortsluter bilbatteri­et.

CE-JS 12 är relativt kompakt och av bra kvalitet. Tyvärr får man inte samma känsla av tillbehöre­n, och även om väskan inte är stor tar den för stor plats i förhålland­e till innehållet.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden