Göteborgs-Posten

Visionslös­t om våldet

-

Jag tittade på Uppdrag granskning i veckan. Jag är 61 år och född i Göteborg och ser med bestörtnin­g hur socialdemo­kratisk och moderat politik håller på att slita isär Sverige. Det land jag är född i och det land jag älskar.

Ytterst handlar det om att landet har tagit emot alldeles för många flyktingar. Det finns helt enkelt ingen logistik och beredskap i samhället för att bereda plats för alla dessa människor på ett humant vis. De skall ha bostäder som inte finns att uppbringa i tillräckli­g omfattning, därpå utbildning och förhoppnin­gsvis ett arbete.

Detta föder extrema idéer hos vissa människor som då söker sig till vänsteroch högerextre­ma partier för att få på något sätt få avreagera sig mentalt på den politik som landets regering står för. Nu får vi se hur RF (Revolution­är Front) med besinnings­löst våld misshandla­r oskyldiga människor bara för att de har en annan politisk uppfattnin­g. Samhället ser på medan våldet gror inom dessa gruppering­ar.

+ar du s\npunkter id«er oFh §sikter" Eller gl¦dMe¦Pnen att I¸rPedla" 9¦lkoPPen Ped en ins¦ndare till *3:s )ria 2rd.

Ett inl¦gg b¸r Yara h¸gst 1 200 nedslag inklusiYe Pellanslag g¦rna kortare. 9i I¸rbeh§ller oss r¦tten att korta oFh redigera te[ten.

'u P§ste biIoga naPn adress oFh teleIonnuP­Per dagtid.

'et g§r bra att anY¦nda signatur Pen Yi ger I¸rtur §t ins¦ndare underteFkn­ade Ped naPn. ,nl¦gg soP inneh§ller angrepp p§ naPngiYen person P§ste underteFkn­as Ped naPn. ,ns¦nda Panus returneras inte.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden