Göteborgs-Posten

Kort sagt

- Åke Persson

Heder åt den Ica-handlare som slutat att sälja danskt griskött!

Som framgår av artikel i GP (9/5) så struntar danskarna i EU:s lagstiftni­ng och djurskydd och de struntar i antibiotik­aresistens. De struntar helt enkelt i både grisars och konsumente­rs hälsa.

Vi har nu bestämt inom familjen att helt sluta köpa både danskt griskött och dansk kyckling. Struntar danskarna i oss så struntar vi i dem!

Har du synpunkter, idéer och åsikter? Eller glädjeämne­n att förmedla? Välkommen med en insändare till GP:s Fria Ord.

Ett inlägg bör vara högst 1 200 nedslag inklusive mellanslag, gärna kortare. Vi förbehålle­r oss rätten att korta och redigera texten.

Du måste bifoga namn, adress och telefonnum­mer dagtid.

Det går bra att använda signatur, men vi ger förtur åt insändare underteckn­ade med namn. Inlägg som innehåller angrepp på namngiven person måste underteckn­as med namn. Insända manus returneras inte. Slutreplik / Förtätning: Det räcker inte med att prata om behovet av gröna ytor i en stad. Retoriken och gröna mål i översiktsp­laner måste även nå ut till besluten. Det gör de inte i dag, skriver nätverket Grön Samverkan Göteborg. Replik / Förskolan: Det är något som är mycket fel med Socialdemo­kraternas syn på, och hantering av, förskolan i Göteborg. De missar att förskolan ska vara till för barnen och föräldrarn­a – inte för kommunen, skriver Kristina Tharing (M). gp.se/nyheter/debatt

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden