Göteborgs-Posten

”Jag tycker inte att mörka krafter ska styra det”

- FREDRIK JANLIND

PAUL MYLLENBERG det har varit några upprörda samtal och liknande men inget på samma sätt som det Paul blivit utsatt för, säger Kurzwelly. Hur jobbar ni för att undvika att detta händer?

– Vi jobbar aktivt med dialog och våra värderinga­r, det ska inte vara okej att hota någon, oftast är det när resultaten inte går den väg som man har hoppats, säger Kurzwelly. PAUL MYLLENBERG OCH Helsingbor­g har gått ut hårt och markerat mot supportrar­na under säsongen. Efter dödsmissha­ndeln i premiären tog klubben fram en uppförande­kod, droppen som fick bägaren att rinna över var när spelarna valde att inte tacka fansen efter match då de tänt bengaler.

– Jag vill inte säga att det är en grupp personer som förstör utan det är individer som inte har samma uppfattnin­g som oss andra. Det är en liten klick som förstör för så många mer, säger Kurzwelly.

Trots hoten mot Myllenberg och att han tvingas leva med polisskydd tänker han inte lämna sin post. INTE OKEJ. Helsingbor­gs fans krävde klubbdirek­tör Paul Myllenberg­s avgång när HIF mötte Malmö i Helsingbor­g den 8 maj.

– Jag tycker inte att mörka krafter ska styra det, säger han och får stöd av Kurzwelly.

– Paul jobbar stenhårt för Helsingbor­g. Det är hemskt att det kan gå så långt att folk hotar en annan människa, säger Kurzwelly med en djup suck.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden