Göteborgs-Posten

VILL KLIVA FRAM

-

är allsvenska­ns bästa vänsterbac­k och det är aldrig bra att tappa en så bra spelare som honom. Samtidigt öppnar det för mig. Så vi får se vad som händer. Jag är varken glad eller ledsen. Laget måste gå först förstås. Jag hoppas att jag får chansen. Men vi vill vinna sm-guld och gå till Europa, säger han. SAMTIDIGT SOM EN plats i startelvan ligger öppen för 20-åringen som spelat ett decennium i IFK Göteborg letar klubben efter Aleesamis ersättare. Nordström är medveten om att han snart får sällskap i sin position.

– Det måste in en till. Vii ska kriga på två fronter, vinna sm-guld och ta oss till gruppspele­t i Europa League. Så jag reagerar inte så mycket över det, säger han. Ser du detta som din chans?

– Absolut, jag har spelat här sen jag var liten grabb så jag har väntat på chansen ganska länge. Jag hoppas jag kan ta en plats. Jag känner mig redo, det är detta jag har tränat för. I OCH MED avancemang­et till playoff ser Blåvitts sportsliga ledning om sitt hus. Sportchefe­n Mats Gren sa efter matchen mot Helsingfor­s att det kan hända saker både på vänsterbac­ksposition­en och längst fram i banan. IFK är en forward kort jämfört med tränaren Jörgen Lennartsso­ns önskade fyra anfallare. Där kan det mycket väl komma in ett nytt namn till Kamratgård­en

– Vi tittar hela tiden. Nu blir det viktigt att titta och se över allting. Vi får se vad vi får för lottning, efter det ska vi sätta oss ner och fatta beslut, säger Match Gren Tänker ni plocka in en vänsterbac­k?

– Det är tanken, ja. Ska vi plocka in en vänsterbac­k ska han gå rätt in i startelvan. Annars har vi ju Billy som är duktig.

 ?? Bild: CARL SANDIN ?? ”Jag hoppas att jag får chansen”, säger 20-åringen, som tillbringa­t ett decennium i klubben.
Bild: CARL SANDIN ”Jag hoppas att jag får chansen”, säger 20-åringen, som tillbringa­t ett decennium i klubben.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden