Göteborgs-Posten

”KAN TA OSS FOTBOLL: RIS OCH ROS TILL IBRAHIMOVI­C I MANCHESTER

Förväntnin­garna på nyförvärve­t Zlatan Ibrahimovi­c är enorma i Manchester. GP träffade på några Unitedsupp­ortrar utanför Old Trafford. – Han kan skjuta oss till titeln i år, säger Hugh.

-

INTE IMPONERAD.

Ombyggnati­onen av Manchester United under José Mourinhos ledning har fått tillbaka hoppet i Manchester. Gamla spelare, experter och supportrar­na har börjat drömma igen. Drömma om tider som de senaste säsongerna har känts väldigt långt borta.

– Jag växte upp under 90-talet så jag skämdes bort där med titlar på rad, alla förväntar sig det. Men jag har stort hopp och stora förväntnin­gar på oss. Jag tror att Zlatan kan bli bra för oss men han måste spela många matcher, säger James.

Lite längre bort utanför Old Trafford står Stewart som håller på Chelsea, men till arenan i Manchester har han tagit sig för att sonen Ian håller på United. Tolvårige Ian är inte allt för säker på att Zlatan blir en lyckad värvning i United.

– Mkhitaryan är den bästa värvningen i år, Zlatan han är väldigt gammal, för gammal. Jag tror inte att han kommer att spela så mycket, säger han. EN SOM DÄREMOT är säker på att Zlatan Ibrahimovi­c kommer att lyckas i sin nya hemstad är Hugh som precis besökt Uniteds enorma butik och skaffat ett par nya tröjor.

– En kompis har precis fått barn så jag har köpt på mig lite presenter, säger han. Vad tror du om United i år?

– Det kommer att bli en bra säsong! Vi har fått in Mourinho och han har tagit in bra spelare. Det kan i alla fall inte bli sämre än de tre senaste åren ... Zlatan då? Vad betyder han för laget?

– Mycket! Det känns som att de

 ??  ?? Taxichauff­ören Joe är egentligen Liverpools­upporter, men uttalar sig ändå lite motvilligt om Zlatan
Taxichauff­ören Joe är egentligen Liverpools­upporter, men uttalar sig ändå lite motvilligt om Zlatan

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden