Göteborgs-Posten

Lundberg tar plats i Häcken

Inför mötet med Dalkurd måste Häcken möblera om efter utvisninga­r och skador senast. Det öppnar för nye Viktor Lundberg.

-

FOTBOLL:

Viktor Lundberg plockades från portugisis­ka Maritimo när Häcken letade efter en spelartyp som kan hoppa in nästan var som helst. Han inledde lysande, men åkte sedan på en infektion.

Nästan sju veckors träning försvann.

– Det känns bra igen! Jag hade lite otur med sjukdom och kom lite efter. Men nu börjar jag få ordning på det och få tillbaka flåset. Touchen börjar också sitta, säger Lundberg. NÄR DALEHO IRANDUST drog på sig två varningar mot BP så öppnades platsen för ur-AIK:aren (började som treåring i klubben) Lundberg i startelvan.

– Jag spelar helst som tia (släpande anfallare), men jag har spelat mycket kant och kan även vara nia (målgörare längst fram). Jag kan spela på många positioner, säger han. Dalkurd, som slog Östersund senast, väntar?

– Det är viktigt att gå in med rätt inställnin­g för att få med oss tre poäng.

– Det blir så ibland. Det blev lite ståhej kring matchen och vi lyckades inte få med oss tre poäng. Det är bara att glömma och gå vidare, säger Lundberg.

Facit efter förlustmat­chen mot BP, två utvisninga­r, en avvisning och en skada, leder till fler ommöblerin­gar inför dagens match. – MEN INTE VÄRRE än att vi löser dem, säger tränaren Andreas Alm.

Han är själv är en del av förändring­en.

I den stökiga matchen mot BP hade Alm synpunkter på Häckens

 ??  ?? FRISK IGEN. Och redo för att ta plats i Häckens allsvenska lag. Viktor Lundberg inledde bra i sin nya klubb, men sedan slog sjukdomen till och han missade sju veckor.
FRISK IGEN. Och redo för att ta plats i Häckens allsvenska lag. Viktor Lundberg inledde bra i sin nya klubb, men sedan slog sjukdomen till och han missade sju veckor.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden