Göteborgs-Posten

Kamara lovar mer: ”I toppform”

- LINUS PETERSSON

FOTBOLL: ALLSVENSKA­N Islossning, ketchupeff­ekt ... Alhassan Kamara, 25, lovar fler mål efter fullträffe­n mot Dalkurd. – Jag känner att jag är i toppform, säger han.

Han lämnade mötet med Kalmar FF (1–0) mållös. Han lämnade mötet med Brommapojk­arna (0–2) mållös.

I 3–0-segern mot Dalkurd under lördagen bröt Alhassan Kamara till slut det negativa mönstret och skickade in sitt första allsvenska mål 2018. DET KOM I matchminut 46 och föregicks av en väl intränad anfallsväg. Emil Wahlström lyfte upp på en felvänd Kamara som la tillbaka på Viktor Lundberg innan han fick tillbaka bollen och avslutade förbi Abdulaziz Demircan.

– Det är något vi nöter mycket på träning. Speciellt när vi ska möta ett lag som backar väldigt långt hem. Jag vill trycka ner dem, ta den på bröstet och så spelar vi på andrabolle­n. Man måste ha en plan och använda mig som forward, säger Kamara. Hur viktigt var det för dig själv att spräcka målnollan?

– En bra känsla! Jag hoppas på en ketchupeff­ekt nu. Hur nära är du toppformen?

– Jag känner att jag är där. Fysiskt, mentalt ... Det är bara målen som saknas. Han fortsätter: – Det är något man måste jobba fram. Man måste spela fler matcher, bli van vid den känslan. Det kommer komma fler – jag lovar!

Kanske redan mot Sirius på onsdag?

 ?? Bild: MICHAEL ERICHSEN ?? MÅLSKYTT 2. Alhassan Kamara jublar efter att han gjort 1-0 mot Dalkurd.
Bild: MICHAEL ERICHSEN MÅLSKYTT 2. Alhassan Kamara jublar efter att han gjort 1-0 mot Dalkurd.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden