ISHOCKEY: SHL

-

1–5 (1–0, 0–3, 0–2)

Första perioden: 1–0 (4.15) Samuel Fagemo (Viktor Ekbom).

Andra perioden: 1–1 (1.24) Emil Larsson (Robin Kovacs, Einar Emanuelsso­n), 1–2 (6.48) Petter Emanuelsso­n (Jack Connolly, Daniel Sondell), 1–3 (15.58) Karl Fabricius (Carl Mattsson).

Tredje perioden: 1–4 (2.09) Robin Kovacs (Emil Larsson, Jesper Sellgren), 1–5 (18.38) Johan Forsberg (Oscar Engsund, Emil Larsson). Skott: 16–35 (8–12, 4–13, 4–10). Utvisninga­r: Frölunda: 4x2, 1x10. Luleå: 1x2.

Domare: Sören Persson, Lidköping, och Patric Bjälkander, Göteborg. Publik: 9 328. SÅ VAR MATCHEN En okej förstaperi­od – och ett klassmål av Samuel Fagemo. Men sedan tappade Frölunda det helt mot Luleå. 1–0 blev 1–3 i andra perioden. Men Luleå ökade även på direkt i sista perioden – och Frölunda hittade aldrig fart, kamplust eller skott mot mål. FRÖLUNDAS LAG Målvakter: Johan Gustafsson (Johan Mattsson).

Första backpar: Chay Genoway, Gustav Lindström.

Andra backpar: Jonathan Sigalet, Jacob Moverare.

Tredje backpar: Viktor Ekbom, Anders Grönlund.

Sjundeback: Kristoffer Gunnarsson. Förstakedj­an: Mats Rosseli Olsen, Joel Lundqvist, Ryan Lasch. Andrakedja­n: Max Friberg, Linus Nässén, Lucas Raymond. Tredjekedj­an: Tim Söderlund, Simon Hjalmarsso­n, Sebastian Stålberg. Fjärdekedj­an: Samuel Fagemo, Pathrik Westerholm, Ponthus Westerholm.

Extraspela­re: Oliwer Fjellström.