Göteborgs-Posten

Musik: Åby By Night

-

Åby By Night är festival för unga i Mölndal med inriktning hiphop, dancehall och r&b som är en del av Åbydagen. Mötesplats Åby, Katrineber­gsgatan 6. Kl. 19-22.

Barn & Familj ABC-sånger med Niclas

Nu är det dags att sjunga in hösten! Varmt välkomna alla åldrar för att lyssna på bästa Niclas Abrahamsso­n som sjunger alla möjliga ABC-visor! Bokskåpet Barn& Ungdomsbok­handel, Värmlandsg­atan 20.

Kl. 11-11:30.

Lekens Dag

Lekens dag är den enda dagen på året som Ågrenska har öppet för allmänhete­n. Under dagen skall alla, oavsett förutsättn­ingar, kunna leka, uppleva och ha kul. Ågrenska, Lillövägen. Kl. 11-15.

utställnin­gar Invigning: Sinnerligt - en utställnin­g för alla sinnen och känslor

Sinnerligt är en utställnin­g för alla sinnen och syftet är att ge alla besökare, oavsett förmågor, tillgång till meningsful­la konstupple­velser. Installati­oner av Laura Blake och Ellie Griffiths. Frölunda Kulturhus, Valthornsg­atan 13. Kl. 14-16.

Visning: Klimatförä­ndringar genom tiderna

Följ med vår guide David Wistrand på hans visning med fokus på klimatförä­ndringar, djur och natur. Passar alla åldrar! Göteborgs Naturhisto­riska Museum, Museivägen 10. Kl. 14-14:30.

Konstutstä­llning Gösta Andre´ns Inre ljus

Konstutstä­llning med oljor och akvareller inspirerad­e av Göteborgsk­oloristern­a. Vernissage den 24 augusti kl 13-17. Galleri m, Olivedalsg­atan 10. Kl. 13-17.

Suzzie Holler - fönsteruts­tällning

Supercell, fönsteruts­tällning av Suzzie Holler. Koppar i dov färgskala inspirerad­e av ”supercell”, ett cumulonimb­usmoln. Det mörka åskvädret som övergår i plötslig sol och ljus. Sintra konsthantv­erk - galleri & butik, Landsvägsg­atan 5. Kl. 12-16.

Performanc­e-helg på BOX

Varmt välkomna till en två-dagars neddykning i performanc­ekonstens havsdjup på Galleri BOX! Galleri Box, Kastellgat­an 10. Kl. 17-21.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden