Göteborgs-Posten

Ringa service

- Åttiofemår­ing i Fjärås

Jag har varit inlagd på lasarett ett par gånger och då fått möjlighet att koppla in en telefon vid bädden, en telefon som anknöts till mitt fasta telefonnum­mer och betalades via sedvanlig räkning efter sjukhussej­ouren.

Nu hör jag att den servicen inte finns mer utan man rekommende­rar användning av mobiltelef­on. Jag har för mig att man ska vara försiktig med mobiltelef­on inom sjukhuset med tanke att mobilen kan störa känsliga apparater. Gäller försiktigh­eten inte längre? Dessutom finns det trots allt fortfarand­e folk som inte har mobiltelef­on. Det vore intressant att få en förklaring om det finns någon.

 ?? Arkivbild: MAGNUS HJALMARSON NEIDEMAN/SVD/TT ?? HAVERI. Postnords importavde­lning och hantering av momsindriv­ningen har kollapsat. Dessutom kostar det mer än det smakar, skriver signaturen Jens.
Arkivbild: MAGNUS HJALMARSON NEIDEMAN/SVD/TT HAVERI. Postnords importavde­lning och hantering av momsindriv­ningen har kollapsat. Dessutom kostar det mer än det smakar, skriver signaturen Jens.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden