Hallands Nyheter

Mullsjös snabba fyrling avgjorde

-

INNEBANDY: Mullsjö klarade sig utan avstängde Kim Ganevik och vann den sjunde och avgörande kvartsfina­len i Sm-slutspelet i innebandy mot Linköping, 8–7.

Det stod 3–3 efter två perioder men på lite mer än fem minuter i början av den tredje gjorde hemmalaget fyra raka mål och avgjorde matchen. Linköping putsade siffrorna men det blev aldrig dramatiskt. Den sista reducering­en kom med sex sekunder kvar. Sebastian Palmqvist satte tre av Mullsjös mål.

Ganevik stängdes av för ”otillbörli­gt uppträdand­e” sedan han spottat mot Linköpings supportrar efter den femte kvartsfina­len. Han missade de två sista matcherna i kvartsfina­lserien.

Regerande mästarlage­t Storvreta, grundserie­ettan Falun och tvåan Växjö var redan klara för semifinal.