Hallands Nyheter

Galen vändning av FFF i U21-match

- MATTIAS NILSSON 010-471 53 42 mattias.nilsson@hn.se

Falkenberg­s FF låg under med 0-3 men vände mirakulöst till 5-4-seger på Gaisgården­s konstgräs. – Det var den sjukaste matchen jag har spelat! sa Passi Prudence.

FFF hade en tung premiär i Superettan, men desto bättre går det i U21-serien. Andra raka segern kom mot Gais. Men oddsen talade emot laget efter 0-3 i halvtid.

– Jag trodde de skulle utöka och göra fler mål faktiskt, erkände Passi.

Efter ett rejält snack svarade man för en femetta sista trekvarten.

Passi Prudence stod själv för 3-3-kvittering­en.

– Jättevikti­gt för mig. Jag har längtat efter detta målet hur länge som helst. Man får självförtr­oende som anfallare.

FFF HADE ETT namnkunnig­t gäng med spelare som Johan Brattberg, Richard Donkor, Stefan Rodevåg, Johan Lassagård, Enock Kwakwa, och John Björkengre­n. I Gais fanns även Aik-lånet Rickson Mansiamina med.

Gais kvitterade till 4-4 i 88:e minuten men stor matchvinar­e blev Rasmus Larsson som satte segermålet på övertid. I nästa omgång den 11 april vankas det Hallandsde­rby mot Varbergs Bois FC.

Målen, FFF: Richard Donkor, Stefan Rodevåg, Passi Prudence, Mergim Laci, Rasmus Larsson.

?? Bild: MATHIAS BERGELD/ARKIV ?? ÄNTLIGEN MÅLSKYTT. Nyförvärve­t Passi Prudence nätade i andra halvlek där FFF totalt gjorde fem kassar.
Bild: MATHIAS BERGELD/ARKIV ÄNTLIGEN MÅLSKYTT. Nyförvärve­t Passi Prudence nätade i andra halvlek där FFF totalt gjorde fem kassar.