Hallands Nyheter

Lisa Ekdahl hakar på Laleh-turné

- MALIN STRANDBERG 010-471 50 25 malin.strandberg@hn.se

Nya artistbokn­ingar för sommaren fortsätter att rulla in. Här är tre nyheter.

När Laleh drar ut på sommarens turné har hon med sig Lisa Ekdahl på några av konsertern­a, bland annat besöker artisterna Societetsp­arken Varberg den 14 juli.

Björn Nohlgren på Nöjet Konsert har fått klartecken från Varbergs kommun att bygga en lika stor scen som under konserter med Carola och Jerry Williams.

– Vi kan ta in 4000 åskådare och med det är Varberg den minsta arenan på turnén, har Björn tidigare sagt till Hallands Nyheter.

Även den prisbelönt­a folkduon Sousou & Maher Cissoko följer med på turnén, förutom vid festivalsp­elningarna.

Nu är det även klart att Mikael Wiehe gästar Strömma Farmlodge i Varberg den 18 juli. Wiehe, Plura Jonsson och Ebba Forsberg skulle ha besökt Societén i Varberg den 14 juli förra året under sin turné ”American Songbook”. Men redan dagen efter att man gick ut med att turnén kom till Varberg, ställdes konserten in.

Datumen för Falkenberg Rockfest är också bestämda. 25-26 augusti anordnas tvådagarsf­estivalen i Falkhallen i Falkenberg.

 ?? Bild: CLAUDIO BRESCIANI/TT ?? FÖRSTÄRKNI­NG. När Laleh åker på sin sommarturn­é får hon sällskap av Lisa Ekdahl på vissa orter – i Varberg bland annt.
Bild: CLAUDIO BRESCIANI/TT FÖRSTÄRKNI­NG. När Laleh åker på sin sommarturn­é får hon sällskap av Lisa Ekdahl på vissa orter – i Varberg bland annt.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden