Hallands Nyheter

Tv-bonden är tillbaka

- MATILDA CARLSTRÖM matilda.carlstrom@hn.se

Jennifer Erlandsson från Slöinge är redo för ytterligar­e en säsong av TV4:S Bonde söker fru. Den här gången bakom kamerorna.

– När bönderna sitter och berättar är det någon som sitter mittemot och ställer frågor utan att synas i bild. Det blir jag, säger Jennifer Erlandsson som ska jobba som inslagspro­ducent.

Hon kommer att intervjua bönderna från brevskrivn­ing till livet på gårdarna. Jennifer Erlandsson är journalist i grunden, men ser det som en stor fördel att hon själv varit med som nervös och kärlekssök­ande bonde.

– Det blir superrolig­t. Man får ju vara lite hobbypsyko­log och få dem att berätta. Men jag hoppas att de ska känna förtroende för mig eftersom jag vet vilka våndor de kan gå igenom, säger hon.

NÄR HON SJÄLV var med som sökande bonde valde hon till slut brevskriva­ren Charlie Guldvinge. Men det blev ingen långvarig romans.

– Nej, en härlig sommarflir­t men inte så mycket mer, säger hon.

Hon tror att programmet kan vara ett bra sätt att träffa någon, men att de romantiska omständigh­eterna på sätt och vis lurar deltagarna.

– Det blir ett avbrott i vardagen där någon annan ordnar romantiska dejter åt en. Man kan inte visa varandra sin intensiva vardag, utan befinner sig i kärleksbub­bla, säger hon.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden