Hallands Nyheter

Mino Raiola: Lyckad operation för Zlatan

-

”Jag ska ta mig igenom det här och komma tillbaka ännu starkare. En sak är säker, jag bestämmer när det är slut och ingen annan.”

ZLATAN IBRAHIMOVI­C

Fotbollsst­järnan Zlatan Ibrahimovi­c har genomgått en lyckad knäoperati­on. Skadan innebär inte slutet på fotbollska­rriären, enligt hans agent. – Han kommer återhämta sig helt, säger Mino Raiola.

Zlatan Ibrahimovi­c fick en korsbandss­kada i matchen mot Anderlecht i Europa League-kvartsfina­len den 20 april. Den svenske stjärnan åkte till USA för att genomgå en operation, som gick bra, enligt ett uttalande från hans agent Mino Raiola.

”Zlatan Ibrahimovi­c har genomgått en lyckad knäoperati­on. Han kommer att återhämta sig helt och har inte fått skador som sätter stopp för hans karriär”.

Enligt uttalandet har Zlatan påbörjat rehabilite­ring vid UPMC Sports Medicine program i Pittsburgh.

Det var efter en luftduell i den 93:e matchminut­en mot Anderlecht som Manchester Unitedstjä­rnan landade illa och skadade knät. Anfallsstj­ärnan kunde inte fortsätta matchen utan fick ledas av planen.

EFTER SKADAN SPEKULERAD­ES det om den 35-årige svensken alls kommer att komma tillbaka till klubben, eller fotbollen.

Manchester United bekräftade några dagar efter matchen att Ibrahimovi­c drabbats av en svår knäskada, utan att ge en prognos för hur länge han kommer att bli borta.

Zlatan själv har dock hela tiden varit tydlig med att han inte har för avsikt att avsluta karriären. I ett inlägg på Instagram skrev han nyligen att han är fast besluten om att han ska tillbaka till fotbollspl­anen igen.

”Jag ska ta mig igenom det här och komma tillbaka ännu starkare. En sak är säker, jag bestämmer när det är slut och ingen annan. Att ge upp är inget alternativ. Vi ses snart”.

OCH EFTER ATT operatione­n genomförts skickar han återigen en hälsning, där han berättar om sina känslor.

”Fixad, klar och starkare. Återigen tack för ert stöd. Vi kommer att njuta av mitt spel tillsamman­s snart”, skriver han på sin Instagram.

PHILIP TROLLÉR

 ?? Arkivbild: DAVE THOMPSON ?? SVÅR KNÄSKADA. Zlatan Ibrahimovi­c skadades den 20 april i en match mot Anderlecht.
Arkivbild: DAVE THOMPSON SVÅR KNÄSKADA. Zlatan Ibrahimovi­c skadades den 20 april i en match mot Anderlecht.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden