Hallands Nyheter

Gärningsma­nnen kan ha fastnat på kamera

- PETTER TARENIUS 010-471 52 46 petter.tarenius@hn.se

Utredninge­n kring onsdagens misshandel av en Mcdonaldsa­nställd kan ha fått en knuff framåt. Polisen har nu fått restaurang­ens övervaknin­gsfilm.

Det var vid 01-tiden, natten till onsdag, som en person knackade på en ruta till den då stängda restaurang­en. När en man i personalen öppnade fick han efter en kort ordväxling ta emot ett antal slag i ansiktet. Mannen, som enligt anmälan kan ha använt knogjärn vid tillfället, försvann från platsen på svart moped iförd en svartvit hjälm.

Polisen sökte efter den misstänkte gärningsma­nnen under tidig onsdagsmor­gon men lyckades inte spåra upp honom.

”Eventuellt kan man se gärningsma­nnen när han kommer eller går”

JOHAN SUNDIN brottsutre­dare, polisen Falkenberg

NU HAR UTREDARNA i Falkenberg fått tillgång till övervaknin­gsfilmer från restaurang­en.

– Jag fick precis ett Usb-minne från Mcdonalds men har inte hunnit titta på den än. Som jag har förstått det så visar filmen inte själva händelsen men eventuellt kan man se gärningsma­nnen när han kommer eller går, säger brottsutre­dare Johan Sundin vid polisen i Falkenberg, på torsdagen.

Med tanke på tidpunkten vågar polisen inte hoppas på mycket hjälp från allmänhete­n.

– Det hände ju vid en lite dum tid men har någon sett något så vill vi gärna att man hör av sig.

 ?? Bild: OLA FOLKESSON ?? KAN HA FILMATS. Den blodiga misshandel­n ska ha skett strax innan klockan ett på onsdagsmor­gonen. Nu har polisens utredare tillgång till restaurang­ens övervaknin­gsfilmer.
Bild: OLA FOLKESSON KAN HA FILMATS. Den blodiga misshandel­n ska ha skett strax innan klockan ett på onsdagsmor­gonen. Nu har polisens utredare tillgång till restaurang­ens övervaknin­gsfilmer.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden