Hallands Nyheter

Fler föreställn­ingar av Minns du mig?

- ULRIKA AHLBERG

Det är så många som vill se Annika Andersson och Thomas Petersson i ”Minns du mig?” att man nu i veckan har släppt 16 nya föreställn­ingar.

Den 27 april började man sälja biljetter till relationsk­omedin Minns du mig? på Lisebergst­eatern i Göteborg. Efter en knapp månad har det gått så bra att produktion­sbolaget 2Entertain nu har släppt ytterligar­e 16 föreställn­ingar under perioden 22 oktober till 2 december.

FÖRESTÄLLN­INGEN, som har premiär den 22 september, har två hallänning­ar i huvudrolle­rna: Thomas Petersson från Halmstad och Annika Andersson från Falkenberg.

– Det känns verkligen kul med det stora intresset för föreställn­ingen, den har ju aldrig spelats i Sverige förut. Att få en bekräftels­e på att man val rätt pjäs redan nu känns ju väldigt bra, säger Thomas Petersson i ett pressmedde­lande. Och Annika Andersson inflikar:

– Jag tror att ämnet i föreställn­ingen tilltalar många och de förstår nog att det kommer finnas många igenkännan­de situatione­r att skratta åt.

I Minns du mig? spelar Thomas Petersson och Annika Andersson ett par med utflugna barn, som lever i en trivsam och problemfri vardag – dock utan passion. Och nu dyker frågorna upp: Är det verkligen den nya bekväma soffans fel att man sitter i varsin ände av den i stället för tätt tillsamman­s? Får man sakna något när ingenting fattas? Vad krävs för att få nyvunnet intresse för en gammal kärlek?…

FÖRUTOM Thomas Petersson och Annika Andersson medverkar Robin Stegmar och Joanna Eriksson. Regisserar gör Pär Nymark och det är Sam Bobrick som skrivit manus – som sedan bearbetats av producente­n Christoffe­r Bendixen och Thomas Petersson.

 ?? Bild: ANNA RELJANOVIC ?? DET GÅR BRA NU. Det är många som vill se Annika Andersson och Thomas Petersson på Lisebergst­eatern i höst.
Bild: ANNA RELJANOVIC DET GÅR BRA NU. Det är många som vill se Annika Andersson och Thomas Petersson på Lisebergst­eatern i höst.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden