Hallands Nyheter

Ariana Grande spelar i Manchester i helgen

- TT

Ariana Grande återvänder till Manchester på söndag med en lång rad stjärnor för att spela in pengar till terroratte­ntatets offer och deras familjemed­lemmar, bekräftar artistens skivbolag.

Den amerikansk­a popstjärna­n Ariana Grande har tidigare meddelat att hon kommer att hålla en välgörenhe­tskonsert i Manchester. Nu skriver en representa­nt för stjärnan att hon ska hålla konserten redan i helgen, den 4 juni, skriver nyhetsbyrå­n AFP.

ETT PAR DAGAR efter attentatet skrev Grande ett uttalande där hon meddelade att hon inte låter sig stoppas.

”Vi kommer inte att sluta eller drivas av rädsla. Vi låter inte detta splittra oss. Vi låter inte hatet vinna.” Hon skrev även att offren kommer finnas i hennes tankar varje dag och kommer att fortsätta tänka på dem resten av livet.

Konserten hålls mindre än två veckor efter att en självmords­bombare dödade 22 personer efter Grandes konsert i Manchester och äger rum på cricketare­nan Old Trafford, som rymmer 50 000 personer, skriver BBC.

”Vi kommer inte att sluta eller drivas av rädsla.vi låter inte detta splittra oss.vi låter inte hatet vinna.”

ARIANA GRANDE

Biljettern­a släpps den första juni och de som var närvarande på konserten den 22 maj kommer att erbjudas gratisbilj­etter.

Även Justin Bieber, Coldplay, Pharrell Williams, Katy Perry, Miley Cyrus, Usher och Take That kommer att framträda. Pengarna som spelas in ska gå till Röda Korsets We Love Manchester emergency fund.

EFTER ATTENTATET ställde Grande in ett antal turnédatum och återvände till USA, men den 7 juni ska hon spela i Frankrikes huvudstad Paris som planerat.

 ?? Bild: ACHMAD IBRAHIM ?? ÅTERVÄNDER. Ariana Grande ska hålla en konsert i Manchester tillsamman­s med flera andra artister.
Bild: ACHMAD IBRAHIM ÅTERVÄNDER. Ariana Grande ska hålla en konsert i Manchester tillsamman­s med flera andra artister.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden