Hallands Nyheter

Zara Larsson välkomnar på Arlanda

- MARIA HALL/TT

Zara Larsson blir det nya ansiktet i Arlandas utställnin­g Welcome to my hometown. Utställnin­gen med porträtt på kända svenskar har välkomnat resenärer till huvudstade­n sedan 2005. – Det här är fantastisk­t, det var på tiden, säger hon till TT.

Popstjärna­n var själv på plats på flygplatse­n när porträttet avtäcktes under gårdagen.

– JAG HAR ju kommit hit en massa gånger och tittat på de här bilderna, det känns jätterolig­t att nu vara en del av det resenärern­a möts av. Både svenskar och turister från andra länder, jag hoppas att de känner igen mig, säger hon.

Flygplatsd­irektör Kjell-åke Westin är nöjd med nytillskot­tet bland de andra stjärnorna vid ankomsthal­len.

– Det här är stort och vi är väldigt glada att just Zara är det nya ansiktet. På Arlanda välkomnas man inte bara till Stockholm utan även till Sverige, säger han.

Sångerskan har snabbt blivit ett stort namn både i Sverige och utomlands. Hon började sin musikkarri­är som mycket ung och slog igenom 2008 i Talang, tio år gammal.

”Det känns jätterolig­t att nu vara en del av det resenärern­a möts av.”

HON HAR HAFT flera stora hits som Lush life, Symphony och So good. Hon har även släppt två fullängdsa­lbum, det senaste i år med namnet So good. I sommar gör hon flera konserter runt om i landet, bland annat på Gröna Lund och på festivalen Summerburs­t (se artikeln bredvid).

På Arlanda tar hon plats bredvid andra kändisar som Amelia Adamo, Börje Salming och Bea Uusma.

ZARA LARSSON

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden