Hallands Nyheter

Hela bänken fick utnyttjas för Böljan

- KARL-OSKAR SKEPPSTEDT karl-oskar.skeppstedt@hn.se

Bland annat sjukdomar innebar endast tre reserver för Böljan som hade tagit sig hela vägen upp till Kalix för att möta Assi IF. Trots förändring­ar i startelvan för att få igång ett bättre tryck offensivt ville det sig inte denna gång heller.

ASSI BÖLJAN

(0-0)

3 0

Böljan fortsätter testa nya vägar för att få igång spelet. Senast mot Växjö testade man på en 4-5-1-uppställni­ng för att satsa på omställnin­gar. Mot Assi IF fick förra årets skytteliga­vinnare Linn Albrektsso­n starta på bänken för att kunna komma in med fräscha ben i andra. Men då hade luften redan gått ur Böljan.

– De gör 1-0 en kvart in i andra i en situation vi tycker är solklar offside, och sen tappar vi huvudena totalt och får inte till spelet alls, berättade assisteran­de tränaren Tobias Barin.

BÖLJAN SOM SPELADE sin tredje match på en vecka inledde första tio svagt men kom sedan igång och kände inte av den hårda matchninge­n allt för mycket enligt Tobias Barin.

– Vi kom igång där efter första tio och jämnar ut spelet i första halvlek. Vi gjorde ett mål som blev bortdömt för offside i första. Sen var det spiken i kistan efter deras första mål. Vi hade några tendenser efter deras andra där vi försökte med några ströanfall och hade några farliga målchanser. Men det är klart det kan kännas lite i kroppen för dem med så här många matcher, Berättade Tobias Barin.

DET BLEV INTE den förändring man hoppats på, men Tobias vill framhålla Frida Franzéns insats, som gjorde sin första match från start för säsongen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden