Hallands Nyheter

Samir och Viktor tillbaka med ny singel

-

Samir och Viktor har nått över 100 miljoner spelningar på Spotify. Med nya låten Vi gör det ändå vill duon bevisa att ingenting kan stoppa dem. – Allt vi har gjort speglar den här låten på något sätt, så den är väldigt viktig för oss, säger Viktor Frisk.

Med låtar som Saxofuckin­gfon och Groupie i bagaget har duon, som består av Samir Badran och Viktor Frisk, nått över 100 miljoner spelningar på Spotify, vilket har belönat dem med var sitt plakat.

– Det känns fantastisk­t. Fan vad vi har krigat, kämpat, alla åsikter, alla vi jobbat med under åren. 100 miljoner streams hoppar inte ner i fickan av sig självt, om man säger så, säger Viktor Frisk.

Duon, som har tävlat i Melodifest­ivalen två gånger, är också aktuell med en ny låt.

Vi gör det ändå handlar om det hat som de fått ta emot i samband med musiken.

för två

LÅTEN PÅBÖRJADES REDAN år sedan.

– Vi gjorde den efter Melodifest­ivalen, när vi hade släppt låten Groupie. Det var så sjukt mycket hat mot oss, men vi kände bara att vi tyckte det var så kul med musiken, så vi ville inte lägga ner, säger Samir Badran.

– Jag tycker framför allt att det handlar om något som jag och Samir har känt under hela våra liv, att man alltid har varit annorlunda, att man alltid har fått kämpa extra

 ?? Bild: STINA STJERNKVIS­T/TT ?? SLUTAR INTE. Viktor Frisk och Samir Badran släpper ny singel. ”Det var ett avslut på något sätt, där vi förklarar för folk att vi kommer fortsätta. Vad de än säger så kommer vi att fortsätta”, säger Viktor Frisk.
Bild: STINA STJERNKVIS­T/TT SLUTAR INTE. Viktor Frisk och Samir Badran släpper ny singel. ”Det var ett avslut på något sätt, där vi förklarar för folk att vi kommer fortsätta. Vad de än säger så kommer vi att fortsätta”, säger Viktor Frisk.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden