Hallands Nyheter

Madonna försöker stoppa auktion

-

Madonna försöker stoppa auktionen av ett brev som rapparen Tupac Shakur skrev till henne, och det tidigare omskrivna brevet där Madonna kallar Whitney Houston och Sharon Stone för ”fruktansvä­rt mediokra”.

Den amerikansk­a superstjär­nan har lämnat in en begäran till högsta domstolen i New York om att stoppa försäljnin­gen, som är planerad till onsdag.

Madonna skriver i dokumentet som lämnats in till domstolen att hon innan hon läste uppgiftern­a i media inte var medveten om att flera av de sakerna som nu ska gå under klubban inte längre var i hennes ägo. Hon nämner brevet från hennes dåvarande pojkvän Tupac Shakur. I brevet, daterat januari 1995, skriver han att han måste göra slut med henne för att han kan äventyra sin karriär genom att vara tillsamman­s med en vit kvinna.

”JAG KÄNDE ATT jag på grund av min image, skulle svika hälften av de människor som gjorde mig till den jag trodde att jag var. Jag menade aldrig att såra dig”, står det i brevet. Tupac Shakur sköts till döds i Las Vegas 1996, 25 år gammal.

En annan av de 20 saker som ska auktionera­s ut är det brev som det rapportera­ts om tidigare i veckan. Madonna skrev det i början av 90-talet, och kallar där Whitney Houston och Sharon Stone för ”fruktansvä­rt mediokra”.

”Det är så frustreran­de att läsa att Whitney Houston har den musikkarri­är jag önskar att jag hade och att Sharon Stone har filmkarriä­ren jag aldrig får”, skriver hon.

STONE SVARADE PÅ Facebook: ”Jag älskar dig och vi kommer inte att ställas emot varandra genom intrång i våra personliga resor”, skriver hon.

Madonna försöker även stoppa försäljnin­gen av bland annat ett par trosor, en hårborste och privata foton. (Tt-reuters)

 ?? Bild: THOKO CHIKONDI ?? Madonna i Malawi den 11 juli.
Bild: THOKO CHIKONDI Madonna i Malawi den 11 juli.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden