Hallands Nyheter

Ett misstag och segern försvann

- VIKTOR ANDERSSON viktor.andersson@hn.se

Bra spel, men ett enda misstag gjorde att tre poäng gick upp i rök. – Men ingen oro, menar tränaren Ali Kraym.

ULLARED TORSLANDA

(0–0)

1 1

Uppehållet gav den relativt nye tränaren Ali Kraym lite välbehövli­g arbetsro och chans att slipa på detaljer. Resultatet?

– Spelmässig­t är jag nöjd men jag är inte nöjd över de två missade poängen, sa Ali Kraym efter 1-1 mot Torslanda.

Enligt Kraym försvarade sig laget bra, låg rätt och anföll med mycket folk. Det resulterad­e i flera bra lägen.

– Vi var inte tillräckli­gt effektiva när vi fick lägena och blir bolltittan­de på deras mål. Ett mål som var riktigt snyggt, klapp-klapp-spel, berättade Ali Kraym.

MEN DET VÄNDE snabbt. Bara minuter efter Torslandas ledningsmå­l kvitterade Ullared omgående. Skicklige yttern Alexander Johansson snappade upp en boll utanför straffområ­det, sköt – och på returen kunde Robin Hallgren stöta in returen.

– Skönt att målet kom så pass fort för kollar vi på helheten så var vi det bättre laget. Men vi slarvade en gång och det tappade vi på.

En straffsitu­ation från matchen kom att bli omdiskuter­ad. Hemmalaget­s Oskar Larsson petade bollen förbi ett motståndar­ben, föll – men fick inget gehör.

– För mig är det helt ofattbart att vi inte får straff där, sa Kraym.

NÄR HAN PRATADE med domaren George Jansizian efter matchen berättade domaren att han tyckte det var straff men att linjemanne­n hävdade att det var en filmning. Det hela slutade någonstans mittemella­n – i ingenting.

I och med det oavgjorda resultatet är Ullared kvar nere i det jämna bottenträs­ket även om laget i alla fall kravlar sig över strecket. Men Kraym tycker laget är på rätt väg.

– Helt ärligt så är jag inte orolig. Och även om man inte kan blunda för situatione­n så har jag en tro på att det löser sig.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden