Hallands Nyheter

På WOW

- JACOB SNÖBOHM JENNIFER LAST

slagit sig ned. Båda hade rest från Stockholm för att gå på Way out West. Mest sugna var de på att se Frank Ocean.

– Det är kul att alla våra kompisar är här också. Det är lite som att man flyttat hela vår vänskapskr­ets från Stockholm till Göteborg, säger Mimmi Cyon.

Festivalen öppnade starkt på eftermidda­gen med akter som The Radio Dept, Angel Olsen och Göteborgss­tjärnan Slowgold, som fick ersätta den inställda konserten med Beth Ditto.

Vid Flamingosc­enen hade Lisa Johansson och Faris Halteh slagit sig ned för att säkra de bästa platserna inför Frank Oceans konsert på kvällen.

– Det är sex timmar kvar, men jag vet inte om vi vågar gå härifrån för vi verkligen ha bra platser när han går på scenen, säger Lisa Johansson.

Det är en skön vibe, helt enkelt. Det är trevligt att det är i Slottsskog­en.”

Konsert, Way out West, Azalea, 21.20 * Jag undrar jag om det inte är höjdpunkte­n denna fredag ändå. Det går inte att gå på Way out West och inte se The XX. Personlige­n tycker jag ju att det bästa de har gjort är ett intro men med ett album nytt för i år blir det säkerligen fler riktigt bra låtar i kväll. Konsert, Stay out West, Bananpiren, 02.15 * Norge är himla bra på att få fram kvinnliga, unga stjärnskot­t som verkar ha det här med artisterie­t medfött. Don’t kill my vibe som släpptes i maj är absolut en hit. Visst är Sigrid ny och så, men det kan bli något stort av henne.

 ?? Bild: OLOF OHLSSON ??
Bild: OLOF OHLSSON
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden