Hallands Nyheter

Ed nickmål

- MATTIAS NILSSON mattias.nilsson@hn.se

Och veteranen som kom till klubben 2008 spelade en betydande roll. Hans nickmål på Oliver Nedanovski­s inlägg var det absolut sista som hände i första halvlek.

– Det kändes som den skulle bli för hög, men det blev ju bra. Mitt första i år tror jag. DM de räknas inte, sa Haag.

– Vi visste att det skulle bli en chansartad fotboll och det var inget vi ville ha när det är toppen mot botten. Höganäs ger oss verkligen en match i första halvlek, men ett sånt mål höjer oss mentalt och sänker dem totalt. Andra halvlek är jag mer nöjd med, sa Mattias Lindström.

PÅ EN RETUR tryckte Oliver Nedanovski in 2-0 och i 63:e ökade Tvååker på ytterligar­e när Albin Winbo fick öppet mål i en broderande, kvick kontring. En ribbträff (Perparim Beqaj) kunde med lite tur även ha förbättrat hallänning­arnas målkvot ytterligar­e - men segern var redan då i hamn.

– En nödvändig seger då Dalstorp vann och Sävedalen vann. Det var en vinna eller försvinna-match. Det här också...

Lindström valde att vila Rasmus Andersson som var tillbaka efter avstängnin­g.

– Mot Tenhult såg det bra ut. Det är många bra spelare att välja emellan. Det är angenäma problem. Jag är glad att han visar att han vill spela. Det är konkurrens­situation och inget konstigt. Han är en av de som spelat mest under året. Adam Lindgren fick på nytt speltid. – Han har varit sjuk och borta en del, men är fulltränad nu och med och konkurrera­r om en startplats. Det är kul att han tar för sig, sa Mattias Lindström.

 ??  ?? FÖRSENAD MATCHSTART. Emil ”Chippen” Zander hade svårt att skaffa barnvakt när matchen försenades, men vi tror att Oliver Nedanovski ryckte in.
FÖRSENAD MATCHSTART. Emil ”Chippen” Zander hade svårt att skaffa barnvakt när matchen försenades, men vi tror att Oliver Nedanovski ryckte in.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden