Hallands Nyheter

Boisarna föll tungt i Skåne

Innan brandalarm­et gick på Olympia grusade Bradley Ralani Bois chanser till poäng. Han fick även tid på sig att ladda. – Vi petar bara, men måste ju gå in i duellerna och få det att i alla fall se ut som vi är män. Det är inget brödgäng vi möter, sa Joaki

- Mattias Nilsson 010-471 53 42 ∙ mattias.nilsson@hn.se

Varbergs Bois kunde inte hjälpa varken sig själva eller FF i mötet med Helsingbor­g. Passivt försvarssp­el låg bakom de båda insläppta målen.

Sista utposten Joakim Wulff kom ut från mixedzon och var besviken över att Bois inte stod upp bättre mot Helsingbor­g.

– Vi låter dem komma och komma, men någonstans måste man stöta, fortsatte Wulff.

Klassavslu­ten, både 1-0 och 2-0, i 33:e respektive 72:e minuten kom från en position mellan mittfält och försvarsli­njen. Han fick gott om tid att lägga skotten till höger om stackars Wulff.

– Kommer spelaren in vid halvmånen brukar det vara dags att plocka gubben. Samtidigt är det svårt att göra sig hörd, sa Wulff som hade den massiva Hif-klacken bakom sig.

HEMMA PÅ PÅSKBERGSV­ALLEN i våras hade Bois en jobbig inledning och låg under med 0-3. Den gången tog man ikapp till 3-3, men det var då det...

– Vi skapar några halvlägen i första och något i andra, men är inte tillräckli­gt bra för att vända matchen. Visst det här är tuffa matcher, med publik och tryck på domarna, men någonstans får man kliva fram ännu mer - och inte be om ursäkt, sa Wulff som gjorde en jätteräddn­ing i första med assistans av Anton Liljenbäck.

Jörgen Wålemark hyllade Hel-

”Någonstans får man kliva fram ännu mer - och inte be om ursäkt”

JOAKIM WULFF

”Kommer spelaren in vid halvmånen brukar det vara dags att plocka gubben”

JOAKIM WULFF

singborgs kvicka spelare som kanonskytt­en Ralani och Darijan Bojanic.

– Helsingbor­g hade boll mycket centralt och Ralani och Bojanic spelade bort vårt mittfält och kom till avslutsläg­en. Vi har kanske femton inlägg men kvaliteten är för dålig och även löpningarn­a framför mål. Vi orkar inte upp med vårt lag och det är jag besviken på. Vi är bättre i andra än första men det räcker inte, sa Bois-tränaren på en presskonfe­rens där brandalarm­et plötsligt gick och alla fick utrymma arenan.

”Det är en brand i byggnaden” ropades det ut i högtalarna.

I MÖRKRET UTANFÖR arenan fortsatte Wålemark snacka. För en dryg månad sedan linkade Gabriel Altemark Vanneryr runt på kryckor. Nu fanns han plötsligt med på avbytarbän­ken!

– Jag ville att ”Gabbe” skulle åka med och känna på det lite. Han är med på träningar och vi får se om han blir spelklar till nästa match (mot Dalkurd).

 ??  ??
 ??  ?? MATCHENS LIRARE. Varbergs Bois kunde inte stoppa Bradley Ralani som gjorde två mål.
MATCHENS LIRARE. Varbergs Bois kunde inte stoppa Bradley Ralani som gjorde två mål.
 ??  ??
 ?? Bild: MATHILDA AHLBERG ??
Bild: MATHILDA AHLBERG
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden