Hallands Nyheter

Osäkert kring succélånet

- VIKTOR ANDERSSON viktor.andersson@hn.se

Han beskrivs som en ”klassspela­re” av Jörgen Wålemark och har nästan snittat en poäng per match sedan han kom från Ljungskile. Men är Jakob Olsson Bois-spelare även nästa säsong?

Sedan Jakob Olsson anlände på lån från Ljungskile har han levererat poäng på löpande band. Fullträffe­n mot Dalkurd var hans fjärde på nio matcher och till det kan läggas fyra passningsp­oäng.

– Jag har kommit hit ner och känt att jag kommit in riktigt bra i laget. Det är väldigt kul och poängen har trillat dit, det är roligt att spela fotboll, säger poängkunge­n.

”Han gör poäng och är med i situatione­r runt mål.”

JÖRGEN WÅLEMARK, tränare i Varbergs bois

VARBERGS BOIS TRÄNARE Jörgen Wålemark var smått lyrisk över sin spelare efter matchen mot Dalkurd.

– Han är bra under matchen. Det är en klasspelar­e som varit viktig för oss under hösten. Han gör poäng och är med i situatione­r runt mål. Jättekul att han får göra mål i dag, säger Jörgen Wålemark

Hur skulle det vara att få ha honom permanent nästa säsong?

– Det gäller att det är en fortsatt satsning i Bois nästa år men det får vi ta efter säsongen, fortsätter Boistränar­en.

FÖR JAKOB LEKER fotbollsli­vet just nu men frågar man honom är nästa säsong osäker.

– Jag har faktiskt inte tänkt så långt. Men av respekt till Ljungskile så sitter jag ändå på ett år kvar där så vi får helt enkelt se vad som händer efter säsongen, säger Olsson.

 ?? Bild: KRISTER ANDERSSON/ARKIV ?? HUR BLIR DET? Jakob Olsson har gjort succén i Varbergs Bois. Får han stanna ett år till?
Bild: KRISTER ANDERSSON/ARKIV HUR BLIR DET? Jakob Olsson har gjort succén i Varbergs Bois. Får han stanna ett år till?

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden